Сода от рак: на нетрадиционни рецепти за лечение на рака

Сода от рак — това е нетрадиционен вариант на лечение по онкология, който се основава на теорията за развитието на злокачествени тумори, на фона на гъбички Candida. Алкална среда влияе неблагоприятно върху развитието на патологични агенти, спиране на тяхното размножаване и натрупване в организма. Има няколко популярни рецепти, с помощта на гидрокарбоната натрий (сода за хляб), известен привърженик на лечение със собствен метод е италиански лекар Тулио Симончини.

Каква е ползата сода при рака?

Лечение на рак със сода не се гледат накриво на официалната медицина. Въпреки факта, че сред разпространителите на този метод има лекари-онколози, теорията за това, че рак на процеса е следствие от активността на гъбички, е много съмнително за водещи специалисти. Прибягват до употреба на сода при тумори обикновено хората, които вече не може да помогне традиционната медицина чрез химиотерапия и операция.

Важно! Появата на методики с използване на сода бикарбонат се дължи на изключително с теорията за грибковом произхода на болестта, тъй като тяхната ефективност е по-положителни и отрицателни аспекти се разглеждат само в този дух.

Ефективността на прилагане на сода при злокачествени новообразованиях е пагубном въздействието на гидрокарбоната натрий на гъбички. Патологични микроорганизми вид Candida има в организма почти на всеки човек, и на тяхното получаване се случва в първите месеци от живота. При отслабен имунитет ще им активиране, което може да се наблюдава под формата на кандидоза на лигавицата на устата, онихомикоза (лезии на нокътната плочка) млечница при жените.

Прилагането на различни противогъбични средства, придружени от повишаване на устойчивостта на микроорганизмите към активни вещества в състава им. След като пробвах различни методи на лечение на гъбички, лекар Тулио Симончини е направил за себе си откритието, че срещу тази патология ефективно да се използва сода за хляб.

Методика на лечение сода за хляб от Тулио Симончини

Лекар Тулио Симончини лекува рак чрез измиване на тумора с разтвор от 200 мл сода за хляб и литър вода, което е около 20% изпичане на натрий. Когато злокачественное новообразование се намира на достъпно място, пациентът може да извърши процедурата самостоятелно или той се обръща към специалист, който може да изпълни шампоан.

Как се лекуват от рак със сода по метода Симончини:

 1. Пият разтвор на бикарбонат по определена схема.
 2. Подложени на процедури за промиване на тумори с помощта на ендоскоп.

Разтвор на сода за хляб и вода по метода Симончини

Че самият лекар разказва за своя метод:

 • сода помага на всеки, на всяка възраст, и този вариант на лечение няма противопоказания;
 • прилаганите лечебни методики по-добре да не се използва с цел превенция;
 • за предотвратяване на рака е по-ефективна противогрибковая диета;
 • при изпълнение на правила за прием на сода рецидив, не се случва;
 • интравенозно въвеждане се препоръчва след операция за отстраняване на рак;
 • на огнището патология действа сам гидрокарбонат, а не на неговата среда;
 • въвежда средство трябва колкото се може по-близо до зоната на патологични тъкани;
 • ефективността на техники при тумори до 3 см достига 90%;
 • при злокачественном новообразовании повече от 3 см вероятността за излекуване — 50%.
Прочети още  Възможно ли е да се прилагат черен бъз от рак

Сложността на навременното лечение на рака се дължи на липсата на клинични признаци при малък размер на образование. Повечето от случаите на рак се диагностицира вече са на 3 и 4 стадий, когато мерки под формата на операции и химиотерапия трябва да се вземат веднага. В последния етап с неблагоприятна прогноза официалната медицина предлага само палиативно лечение, тогава пациентите и започват да се обръщат към неконвенционални методи.

Сода в комбинация с химиотерапия

Инжектиране на въвеждането на сода за хляб не е алтернатива на химиотерапията. Не може да се откаже от традиционните методи, когато има вероятност за спиране на растежа на тумора. Вземете сода вътре може да успоредно преминаване на химиотерапия.

Разтвори на сода за интравенозно приложение могат да станат причина за активния растеж на тумора, тогава тя се увеличава и се превръща в неоперабельной. Рисковете са, както и вероятността от хормонална недостатъчност, мускулна атрофия, нарушения от страна на СЧ. Тези ефекти влияят на общото състояние на пациента, още повече влошава качеството на живот при неблагоприятна прогноза.

Предимствата и недостатъците на лечение със сода

Плюсове — помага ли сода от рак:

 • ако говорим за рак следствие на активност на гъби, сода за хляб може да го излекува;
 • прием средство, спомага за повишаване на имунитета;
 • намалява загубата на организма от калий;
 • ще се стабилизира обменните процеси.

Според привърженик на метода Симончини, прием на течности содовых от рак на стомаха спомага за спиране на растежа и намаляване на тумора, а при малкия цялост и изцяло да се отървем от онкологията. При друга локализация патология ефект се постига чрез интравенозно приложение на средства.

Основните недостатъци методи:

 • се третират със сода на свой страх и риск, тъй като ефективността на метода не е потвърдено;
 • когато се инжектира директно в огнището има вероятност за увеличаване на тумора;
 • отказ от традиционните методи на терапия в полза на сода е риск за живота.

Важно! Привърженик на метода Тулио Симончини е осъден на 5,5 години затвор за убийство на пациент, който е бил диагностициран с рак на мозъка. Колега, лекар, рентгенолог и е бил осъден, и получи 2 години условно срок.

Какви могат да бъдат последствията от продължителната употреба на сода за лечение на:

 • промяна микрофлора на белите дробове и стомашно-чревния тракт;
 • мускулна слабост, спазми;
 • диспепсия, промяна в работата на стомаха и червата;
 • активен растеж на тумора;
 • отлагането на соли в костите при дълга прием на средства;
 • смущения в дейността на сърдечно-съдовата система.

Спазми могат да бъдат последствията от продължителната употреба на сода за лечение

Прочети още  Лимон от рак: правилата за неговата употреба и лесни рецепти

Точно знае това, което натриев бикарбонат забавя разпространението на гъбички от рода Candida, но не е това, което средство излечивание от рак.

Рецепти — как да пият сода от рак

Списък с рецепти, които да ви помогнат да се излекува от рак със сода:

 1. В продължение на няколко дни с курс на лечение се приема от 1/5 лъжичка натриев бикарбонат на празен стомах един час преди закуска. В случай, когато методологията не предизвиква странични реакции, приемът продължава, но с увеличаването на дозата е 5 пъти на ден по 1/5 чаена лъжичка.
 2. В първия ден на пияни разтвор от 2 супени лъжици меласа и лъжичка сода за хляб, които се разтварят във вода и водят до възпаление. Прието средство за една нощ. На втория ден се прави специална гимнастика за насищане на организма с кислород. Продължава курса до оздравяване.
 3. За профилактика и лечение се приема смес от сода за хляб и две лъжици лимонов сок, които се разтварят в 250 мл вода. Пие се нуждаят не по-малко от месец.
 4. Смес от мед и сода в размер на две и една чаша съответно водят до кипене, след охлаждане капацитет прибран в тъмно място. Приема се по една супена лъжица 5 пъти на ден.

Професор Неумывакин предложи вариант за лечение на рака с използването на сода за хляб и водороден прекис. Според него, тази комбинация от вещества помага за почистване на кръвта, да се отървете от излишния холестерол, укрепване на имунитета. Допринася за сода с бензоил и предотвратяване на проблеми с бъбреците, когато има предразположение към образуване на камъни.

Като вземе сода за хляб с бензоил по Неумывакину:

 • първия ден се приема сода за топъл разтвор, а след това пияни 50 мл вода, в които се добавя капка пероксид;
 • следващите дни дозата се увеличава всеки ден по 1 капка на пероксид, се довеждат до 10;
 • приемат се отстрани 3 пъти на ден в строга последователност — първо разтвор на сода, след това капка пероксид, растворенная в 50 мл вода.

Сода решение не е стриктна дозата. В чаша вода или мляко може да се разрежда половин лъжичка сода за хляб или малко по-малко, ако хоросан причинява гадене.

Противопоказания за метода на Неумывакина и предпазни мерки:

 • за приготвяне на разтвор може да се прилага само топли течности;
 • не се разтварят в чаша мляко или вода, по 1 лъжичка сода за хляб;
 • трябва да се откаже от лечението със сода в случай на намалената киселинност на стомаха;
 • не се препоръчва техника за хората със захарен диабет;
 • преди прилагането на содовых разтвори трябва да се изключи хормонални патология;
 • прием на средства, на фона на гастрит и язва на стомаха може да доведе до кървене;
 • да се откаже от техники, при индивидуална непоносимост и алергии.

По метода на Неумывакина не се разтварят в чаша мляко или вода, по 1 лъжичка сода за хляб

Според метода на Неумывакину приема на това лекарство в продължение на няколко часа преди хранене. Професорът смята, че този вариант на лечение е подходящо, на всеки етап от рак на процеса. Едновременен прием на водороден със сода за хляб възможно, но това може да стане причина за заболявания от страна на СЧ в резултат на нарушение от алкалния баланс.

Прочети още  Amanita от рак — тинктура за алкохол

Още един известен рецепта — натриев бикарбонат с мляко:

 1. Първата среща е в горещо мляко се разрежда 1/5 лъжичка сода за хляб, средство може да се пие на гладно, 30 минути преди закуска.
 2. Следните няколко етапа — в млякото се добавя ¼ лъжичка натриев бикарбонат.
 3. Още през няколко етапа — кратността на употребата на средства се увеличава до 2-3 пъти в денонощието, без повишаване на дозата.
 4. Постепенно може да се стигне до максимална доза — ½ лъжичка сода за хляб в чаша мляко 3 пъти на ден.

Задължително условие на лечение с прилагане на мляко и сода за хляб ще има прием средства на гладно, в противен случай резултатът ще отсъства. Важно е да се отчита и това, че може да е непоносимост към мляко, след това от средства ще трябва да се откаже.

След като реши да прилага средства на алтернативната медицина, се препоръчва да се консултирате със специалист, който в този случай е добре запознат. Той ще ви покаже, как да се проведе лечението, без вреда за здравето и за получаване на максимално положителен резултат. Също така специалист може да се насочи към профильному лекар, който ще ви предпише по-ефективно лечение.

Противопоказания

Лечение със сода не е подходяща при следните състояния и нарушения:

 • начален етап на рака, когато лечението може да се проведе проверени традиционните начини;
 • индивидуална непоносимост към натриев бикарбонат и други вещества, влизащи в състава на националната лекарства;
 • гипоацидный гастрит, когато има намалена киселинност на стомашния сок, в края на краищата, сода при това ще бъде още повече влоши заболяване;
 • захарен диабет — прием на натриев бикарбонат на фона на тази патология на ендокринната система, може да стане причина за влошаване на усложнения.

При сити онкологичен заболяване е необходимо цялостно медицинско изследване за определяне на етапа на патология и избор на оптимален вариант за лечение. В началните етапи На разпространението на патологични клетки, болестта може да бъде лесно да спрете, след провеждането на операция. Опитите за лечение на сода бикарбонат и други средства да стане фактор за развитието на болестта, когато тя достига до неоперабельной етап с неблагоприятна прогноза.

При рак на първо място трябва да се подложи на лечение, назначено от лекар-онкологом след изследване и поставяне на диагноза. Когато онкология стартира и официалната медицина става импотентен, алтернативна медицина може да се превърне в спасение.

Плацебо ефект, силата на самовнушение или реална ефективност нетрадиционни методи — сигурно, но има много случаи на оздравяване на болни, когато официалната медицина вече разводила ръце.

You May Also Like

About the Author: Dimitrov

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *