Самакитка – лечение на рак, без болка

Доста голям брой хора, столкнувшиеся, за съжаление, с онкологични проблеми, макар краешком ухото, но са чували за това растение — за аконите. Това е доста добро лекарство, използвано в борбата с рака, е вярно слава при него няколко противоречиви. Чудя това не е необходимо, защото, за да го прилагат, за да се излекува от раковите тумори, трябва да се внимава, за да не нарани себе си.

За получаване на необходимия терапевтичен ефект и да се избегне опасност за собственото си здраве трябва да се направи правилната подготовка на самакитка. Трябва да запомните, че ако болен реши да използва самакитка, лечение на рак, което ще включва различни процедури, трябва да се провежда само под наблюдение на квалифициран лекар-онколог в медцентре.

Самакитка срещу рак

Цветове на самакитка

Борец за висок (още го наричат син лютиком, джунгарским аконитом, шлемником) е многогодишно растение, семена, стъблата, цветовете и листата на когото много високо съдържание на отровни вещества. Но най-много ги в зародиш. Всички знаят, че традиционната медицина приветства използването на естествени алкалоиди за лечение на различни видове тумори. Смята се, че самакитка – лек от рак едва ли не най-добрата и продуктивна. Може би това е така, защото в него има най-голямо количество отрови, повече дори отколкото в болиголове.

Традиционната медицина не смята, че синята лютиче е толкова ефективно лечебно средство в борбата с онкоболезнями. Официално това растение се използва в България и няколко азиатски страни.

И все пак, фитотерапевтами през цялото време се използва за лечение аконитом за тези пациенти, които имат рак на гърдата, на храносмилателните органи, кожата и белите дробове. Въз основа на практиката, може да се съди за това, че тревата самакитка, който се използва в борбата с тежката болест, показва страхотни резултати, ако комбинирате с хирургическа намеса и консервативни техники.

Билка самакитка от рак — действие с полезни резултати

Билки в медицината

Въпреки, че често глаголят народни лечители, тинктура от самакитка при рак е по коремче на клетките на тумора не пряко действие, а останавливающее (тя се нарича още цитостатическим). Най-вероятно това се дължи на факта, че ответна реакция се потиска. По-нататък се спира растежа на изключително периферни възли. А това е проблем метастазирования новообразувания остава все толкова актуална, както и риск, че може да се случи повторен рецидив.

Прочети още  Сода от рак: на нетрадиционни рецепти за лечение на рака

Не трябва да забравяме и за това, че тинктура самакитка в рак ще ви помогне доста бързо и много ефективно да се намали болковият синдром. Това се отнася и за онези пациенти, които имат тежки форми на патология. Освен това, прилагането на инфузия може да доведе до отмяна на болкоуспокояващи лекарства с опиатом. Още лекарствени средства от синьо лютика помагат за създаването на положителни резултати, получени в следоперативния период, както и развитието на изостряне и усложнения на лекарството може да се предотврати.

Да се запознаят с определени факти може да се направи един прост извод: ако е злокачествен тумор е на ранен етап, а след това са лекарства, които се базират на самакитка, напълно подходящи както за алтернативна или поддържаща терапия. Но ако пациентът идва с неоперабельным рак 4 степен, това ефект не трябва да се очаква, най-вероятно го няма. И тук екстракт от растения е полезно единствено за облекчаване на болката и подобряване на общото състояние на човека.

Какви са ползите от прилагане в онкологията?

Лечение по онкология билки

Така че, самакитка джунгарский и други разновидности на това растение и как те могат да помогнат онкобольным? Настойка или отвара, приготвена от листата, стъблата на тези растения, доста ефективно се използват в борбата с раковите клетки. Много експерти смятат, че това хомеопатично лекарство е достоен, за да го приравняли към обичайното химически анти-тумор медикаменти за неговите качества и полезност. Могат да се разграничат няколко най-важните предимства на този лечение на:

  • профилактика метастазного образование и спирането на развитието на вторично огнище на злокачествен тумор на (понякога може да се открие и да я обратно развитие);
  • трябва да знаете точно как да приемате настойка от тогава тя няма да има излишно излагане на човешкото тяло като цяло;
  • това растение не дава възможност за развитие на огнището на поражение, освен това, намалява и много външни прояви на болестта, такива като депресия, интоксикация на организма, силна болка;
  • ако правилно да се спазва дозировката, а след това не последва никакви странични ефекти, които вървят рамо до рамо с лечението, което е невъзможно без силни биохимията.на лекарства;
  • растението е много ефективно за лечение на хора, намиращи се в твърдо възраст, при пациенти, тялото на които е отслабена протеканием cancer заболяване или много сеанса химиотерапия.

Ето колко полезни точки може да поднесе самакитка джунгарский. Лечение на рак с помощта на наистина значително намалява проява на тежко заболяване и помага за поддържане на организма в доста прилична форма.

Прочети още  Amanita от рак — тинктура за алкохол

Как се лекува рак аконитом: методи и схеми

Тинктура от билки

В практиката за лечение на онкологични заболявания, склонни да прилагат 10-процентрую алкохол подготвени екстракт от листа защото клубените самакитка. За да направите това, заемат червено или реповидный самакитка. Благодарение на факта, че тези видове растения достатъчно висока токсичност, дозата лекарства се извършва инсулиновым спринцовка (обикновен, не е подходящ, тъй като в този случай тя не е съвсем точна: може и да не се излее лекарство, което ще унищожат не всички усилия, или да се прелее и да отрови човека).

Обемът на съдържанието на този шпиц е един милилитър, е 40 капки определен обем. Използва се за дозиране глазную пипетата също не си струва, тъй като обемът на капки, получени от него, е напълно нестабилна, което може да доведе от една страна до предозиране с токсични вещества (понякога дори два пъти), а от друга страна — до намаляване на ефективността на действие на лекарства.

Обикновено, тинктура от тази билка трябва да се вземат на гладно, 30 минути преди хранене или след два-три часа след следващото хранене. Класическа схема на лечение аконитом предназначена за постепенното увеличаване на дневната доза. В началото трябва да се пие по една капка три пъти на ден. След това всеки ден да се увеличи броят приети на общината за една на всеки прием. На двадесетия ден доза ще бъде максимално — 60 капки на ден. След това броят на капки трябва да се намаляват — всичко в същия ред, като им ги увеличават. Това е нормален цикъл на лечение аконитом продължава 39 дни.

И все пак, трябва да се вземе предвид, че всеки организъм е абсолютно индивидуално пренася действието на отровата. Освен това, трябва да се ориентират към общото състояние на пациента и за това, как работят неговите органи и системи. Доста често стандартната схема на лечение, лекарите се опитват да се адаптират под особености на всеки болен и под функции именно тази тинктура, която ще вземе точно за този пациент.

Все пак трябва да се обърне внимание на това, че преди да вземете лекарството, тя трябва да се разтвори в 50-60 мл преварена вода, която преди това е била остужена до стайна температура. И това правило се отнася и за всеки брой правилата.

Ако тинктура беше остро от слабо токсичен самакитка, в който с ниско съдържание на алкалоиди, след това дозата трябва да бъде не на капки, а в миллилитрах.

Прочети още  Лечение на рак на чистотелом: как се спаси?

Индивидуален подход винаги е важно

Ако след началото на приема на лекарството от пациента няма изразени странични ефекти, състоянието не става тежък, лекарят може да препоръча провеждане на три курса на лечение аконитом, това означава, му тинктура. След първа и втора курсове, трябва да направите две седмици почивка. Когато устойчив положителен резултат се постига, лечение аконитом трябва да спре. Ако излекуване е непълна или настъпил рецидив на болестта, след консултация с лекар може да се продължи терапията. Отново, честотата и продължителността му трябва да се определя строго индивидуално.

Трябва да се отбележи фактът, че далеч не винаги се нуждаят от «убийствен» доза от лекарството. Ако, например, лекува подлежат на определени форми на рак или болестта е в ранен стадий, тогава е напълно подходящ тинктура средна концентрация, които имат по-щадящее действие. В този случай, при необходимост може да се плавно увеличаване на дозата. Такъв вариант за лечение, се изчислява на това, че пациентът е бил подложен на колкото се може по-малко рискове.

Доста точно лекарски решение ще бъде постоянен анализ на състоянието на пациента, в това време, когато той се опитва да се излекува от рака. Трябва да се следи непрекъснато, не перенасытился ли тялото на алкалоиди самакитка. Как само ще се проявят първите признаци на умора от информацията, увеличаване на дозата, е строго забранено. Напротив, трябва да я равномерно намаляване.

Когато се изготвя индивидуален план за прием на лекарството, където основното активно вещество е самакитка (лек за рака, с него наистина е доста ефикасно), трябва много строго да издържат на времето на прекъсване , които трябва да бъдат между курсовете в един етап на лечение.

А отпуснете от въздействието на аконитинов трябва толкова дни, колкото капки в максимална еднократна дял выпивал на пациента.

Основното предимство на този обичайна схема на прием на настойка срещу рак е това, че е напълно реално да прилагат това лекарство само от себе си, без постоянен медицински контрол. А ето главният липса на стандартната доза се прилага на риска от възможно развитие на патологичните промени от страна на някой жизнено важен орган.

Доста добър ефект при терапия на пациенти с рак има редуване на лечение тинктура самакитка с фитотерапия с лекарствени растения, притежаващи подобни свойства, например, мухомора, бучиниш, един момент.

You May Also Like

About the Author: Dimitrov

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *