Рициново масло от папиллом

Никой не е застрахован от появата на него на тялото папиллом. Те могат да се появят абсолютно всеки човек. С напредване на възрастта, риска от появата на тези образувания само се увеличава.

За да се разбере откъде идват тези малки «ледени висулки» на тялото и че в себе си те представляват, трябва да проучим природата появата на папиллом. Папиломи – това са доброкачествени образувания, които се развиват в клетките на епитела. Са причинени от вируса на папилломатоза човек (HPV), който е невъзможно да се унищожи след попадане в тялото. На него може да се държи под контрол имунната система на човека.

Причина за образование папиллом

Докато е в тялото на човека, вирусът може с години не се проявяват. Той чака момента, когато може да се прояви по «целия си блясък». И когато добре фактори допринасят за появата му, тя се проявява под формата на различни образувания по кожата. Какви са факторите даде зелена светлина за HPV?

  1. Отслабва и нисък имунитет;
  2. Чести вирусни и инфекциозни заболявания;
  3. Стрес и житейски проблеми;
  4. Тютюнопушене и алкохол;
  5. При продължително приемане на лекарства;
  6. Неспазване на хигиенните норми при посещение на обществени бани и сауни, както и на плажа, водни резервоари, басейни;
  7. Хронични заболявания на стомашно-чревния тракт;
  8. Незащитени презерватив полови контакти;
  9. Пукнатини, рани, драскотини, които стават отворени порти, за да се удари в тялото на вируса.

От опасен човешки папиломен

Човешки папиломен Вирус може да заплашват живота в един случай – ако в този багажника на вируса съдържа онкоген. Не всички 190 вида на вируса са го, но само около пет куфари. Само тези папиломи са склонни да се израждат малък натрупване промени в раковите тумор. Най-често това се случва с новообразованиями, които се появяват по гениталиите и лигавиците на половите органи при жените. При мъжете вирусът е много рядко е прероден в нещо опасно.

Прочети още  Субсерозная миома на матката: диагностика и лечение

Най-често папиломи, въведени на половите органи при мъжете, създава само затруднения по време на интимния живот, отколкото ще донесе много разочарование в живота на мъжете. Те могат също така се нараняваме, натираться, кърви, воспаляться от попадане на инфекция в тях.

Рициново масло от папиллом

Ценни лечебни качества на рициново масло са били известни още от нашите баби. Той го използва, за да се омекоти кожата, да се отървете от бръчки, придават на косата здравословен блясък и шелковистость. Маслото се използват широко в народната медицина и доста много хора твърдят, че са успели да се излекува от папиллом с помощта на него.

Суровина за получаване на рициново масло служи клещевина вулгарис. Това Растение е доста отровно, но след обработка с пара, тя губи своите отровни качество.

Закупуване на касторку може във всяка аптека, за това не се наложи никаква рецепта. Рициново масло гъста, има неприятна миризма и вкус. Но с успех се бори със запек, дълго незаживающими наранена, решава белези и белези.

Състои се масло от киселини: линолова, олеинова, рицинолевой. Тези киселини, накисване в най-горния слой на кожата, проникват между клетки и оказват влияние върху тях. След многократно прилагане на рициново масло се увеличават защитните функции и увеличава съпротивляемостта на организма към вируси. На това се основава теорията за това, кой рициново масло е в състояние за лечение папиломи. Но, за да новообразование нещо, трябва да се смазват му рициново масло в продължение на две – три седмици.

Касторку може да се втрива в папиллому плавни движения в продължение на 3 – 5 минути. Трябва да се извършва такава процедура в рамките на няколко седмици. Втория начин за прилагане на рициново масло изглежда така: памучен тампон напоен с масло, да се прикрепя към папилломе и затегнете мазилка. Провеждане на тази процедура два пъти на ден.

Прочети още  Мехлем от папиллом

Многобройните отзиви на хора, които говорят за това, че този метод работи и помага да се отървете от много видове папиллом. Но ако израстъци все пак не успее да се сведе с тялото, тогава трябва да се възползват от медицински премахването на новообразувания: электрокоагуляцией, премахването с лазер или с течен азот.

Неподатливост папиллом до касторовому часовник може да бъде свързано с общото здравословно състояние на човека. При отслабен имунитет да победят вируса е много трудно. За това се наложи много време и сили.

Прилагане на рициново масло външно няма никакви противопоказания, освен индивидуална непоносимост към това масло. Можете да го използвате с младенеца възраст.

В аптеките Роси рициново масло може да се купи за 30 – 90 рубли.

Рициново масло, макар и да не е панацея, но е евтино и ефективно средство за лечение на много заболявания. Дано това донесе резултат, човек трябва да я прилага не един ден, а няколко седмици. Само така може да се постигне пълното изчезване на тялото дискомфортных израстъци и папиллом.

You May Also Like

About the Author: Dimitrov

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *