Папиломи на кръв към пениса

Папиллома–това е доброкачествен тумор,създадената по кожата и лигавиците на пениса, с течение на времето без лечение може да конвертира промени в раковите тумор. Тези израстъци на пениса не са особено изложени на риск. На първо място, те дават на дискомфорт и са неэстетичный вид. Лечението се назначава от лекар в зависимост от вида на израстъци и вид, защото някои (16 и 18 тип) имат склонност да ескалира в злокачествени.

Причина за образование папиломи

Всички причини за появата на папиллом могат да бъдат разделени на две основни подгрупи:

 • Основната причина е заразяване с HPV (човешкия папиломен вирус).
 • Още една причина е отслабването на имунитета.

А за фактори, които провокират появата на папиллом може да се дължи на:

 • Голям брой сексуални партньори.
 • Полови контакти без използване на презерватив. За да се предпазите от този вирус трябва да се проведе изследване за полово ПРЕДАВАНИ болести, и да се използват средства за контрацепция.
 • Приемът на силни лекарствени препарати, в продължение на дълго време, например антибиотици. Такива лекарства, отслабват организма, вследствие на което се увеличава шанса за заразяване с вируса на hpv.
 • Заразяване на човек на ХИВ или Спин.
 • Постоянно и продължително преохлаждане на тялото.
 • Вредни навици като тютюнопушене, алкохолна и наркотичен опиянение.
 • Чести стресови ситуации.

От опасен човешки папиломен

След поставяне на диагноза, лекарят предписва на необходимата терапия. Не може да се отдадете на самолечение, тъй като могат да възникнат всякакви усложнения. Най-често възникват следните:

 1. Фимоз (натрупване на препуциума от главата).
 2. Натрупването на smegma между най-плът и глава.
 3. Хит на орган на вредни микроорганизми, което води до възпаление.
 4. Появата на эрозийных образувания на главата и препуциума, което води до израждат клетки в злокачествени.
Прочети още  Миома расте корема: причини, скорост на растеж и лечение

Видове папиломи

Основният фокус на поражението е корона, на препуциума и пътеки, а по-рядко папиломи са разположени на багажника и скротума. Видове HPV, предимно за да се установят на кръв към пениса:

 1. Генитални брадавици:при разрастании наподобяват формата на цветно зеле, които за няколко часа може да се превърне в голям лезията
 2. Подобни на нишка папиломи:брадавици кръгла или овална форма,светло–жълт цвят има крак под формата на конци, това е отличителният им белег.Появяват се единствено от микротрещин и наранявания на кожата.
 3. Плоски брадавици:плоски брадавици кръгла или продълговата форма светло кафява на цвят, по-често са подредени в групи, малко издатина на кожата. Начин на заразяване полов или взаимодействие със заразен човек.

Лечение на папиломи

За да се отървете от тумори на пениса лекарят назначава и специално лечение в зависимост от това, какъв вид на вируса на пациента.
Към комплексно лечение включват:

 1. Лечение с помощта на лекарствата. Пациентите выписываются витамини, антивирусно и имунномодулиращи лекарства, които помагат в борбата с вируса отвътре.
 2. Лечение хирургичен метод. Папиломи на главичката на пениса се отстраняват хардуера или хирургически метод.
 3. Лечение с помощта на мазила. Този начин на въздействие на папиломи отвън.

След като пациентът е преминал цялостна лечение, и му изтрили външни признаци на вируса, т.е. папиломи, му се предписва от консервативно лечение.

Към отговаря на консервативно лечение се лекуват с помощта на лекарства.Популярни и ефективни лекарства са на салицилова киселина, която действа антисептично, изопринозин, какъв е антивирусно лекарство.

В продължение На цялото лечение е важно да се въздържат от полови контакти!

Премахване на папиломи

В днешно време за отстраняване на новообразувания с главичката на пениса е изобретен няколко начина:

 1. Отстраняване на патологични наростей лазер. На папиломи се насочва лъч светлина, тоест лазерът и благодарение на което те се изпаряват.
 2. Отстраняване с помощта на химическа коагулация. В този метод на папиломи прижигаются лекарства «Подофилин» или «Вартек».
 3. Отстраняване с помощта на електрокаутеризация – въздействие на електрически ток, но в резултат на този метод често се появява пигментация на кожата.
 4. Премахване на папиллом с помощта на криодеструкции. На папиллому действа течен азот, който кара заразените клетки се замразява и се разпадне. Благодарение на този метод за премахване на пристъпите не се случват.
 5. Премахване на папиллом хирургически скалпел.
Прочети още  Липом на гърдата

Така също да премахнете тези злонамерени образование е възможно и в домашни условия, но изборът на методи за папиллом на пениса зависи от резултата на проверка лекар, сданных анализи и диагноза. Лекарят задължително трябва да се назначава изследване на папиллом на риска от рак.

You May Also Like

About the Author: Dimitrov

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *