Методика за лечение на рак на Шевченко: водка и масло срещу рака

Николай Vessi Шевченко известен на нашите сънародници от факта, че е разработил ефективен метод за терапия на ракови тумори, която се основава на прием на настойка от водка и слънчогледово олио. Метод на Шевченко, се основава на биохимични процеси в организма на пациента, настъпили след употреба на наркотици смес.

Характеристики на метода на Шевченко

За да се приготвят лекарствени смес по метода на Шевченко, трябва да се смесват с 30 мл водка и слънчоглед в същото количество. Но не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед, защото Николай Vessi е посветил на своите рецепти цяла книга. За някои пациенти на лечение на рак по метода на Шевченко – това е последната възможност да се справи с тежка болест.

Учени, медицински специалисти и привърженици на традиционната медицина активно обсъждат лечебните качества на водка и масло. Някои лекари се на опита за лечение на своите пациенти се убедили, че лечебната смес лекува такива заболявания, като алергии, диабет, инсулт, ракови тумори, дори и в последните стадии.

В основата на метода за прием на смес от масло и водка всеки ден по три-пет пъти, преди да приема храна.

Изследователите са уверени, че нелечими пациенти не, просто не всяка схема на лечение, използвано в традиционната медицина, помага да се лекува сериозни заболявания.

В последните години лечението на рака – това е много сериозен проблем, върху който са чесане главите си, учените по целия свят. За съжаление пациенти, които научих за рака е вече на последен етап, с всеки изминал ден става все повече и повече. На четвъртия етап на метастази ракови тумори по кръвоносната система и лимфните възли се разпространяват по целия организъм на пациента, получаване на всички органи и тъкани. Дори и най-ефективни курсове на терапия, за съжаление, не винаги дават очаквания резултат.

Затова болните и прибягва до алтернативни методи за народната терапия, които понякога наистина могат да помогнат, дори и в най-тежките случаи. Основният симптом на ракового на болния – това е силна болка, която не може да свали дори наркотични лекарствени средства. Но има и народни средства, които помагат на купировать болковият синдром. Огромен принос към модерната наука въведени Николай Vessi, метод за лечение на рак на Шевченко и се обяснят.
Ако се справи с проекта на процесите в организма не се получава, не е нужно да пуснете ръцете си и отчайвайте, смес на базата на водка и слънчогледово масло помага за укрепване на имунната система, облекчаване на болката и да излекува патологични процеси в организма.
Методика за лечение на рак предвижда прилагането на слънчогледово масло с добро качество и водка (40 градуса). При това масло и водка трябва да се вземат в равни пропорции. Сместа се яде всеки ден по три – пет пъти, преди да приема храна.

Прочети още  Характеристики на използването на корен и листа от репей, от рак

Първоначално след 7 дни се прави почивка от лечението, а след това отново се повтаря. Първият курс терапия по метода на Шевченко се счита за завършена след третата почивка, продължаващ две седмици. След това лечението може да продължи до пълното възстановяване.

Как да изберете слънчогледово масло за приготвянето на лечебна смес

Тази техника се предвижда за лечение на онкологични заболявания с помощта само на две съставки. Но не всяко слънчогледово масло и е подходящо за рецепта.

В слънчогледовото масло количество мазна линолова киселина трябва да бъде не по-малко от 60 на сто. Придобиване на масло за приготвяне на лекарствената смес в магазина няма смисъл. От него трябва да се проверява специални органи.

В олио, използван за лечение, трябва да присъстват елементи фосфор и витамин е, в противен случай лечението ще бъде неефективен.

В пречистена масло рафинирано не са необходими микроелементи, така че да се прилага за приготвяне на смеси за тази техника няма смисъл.
Една слънчогледово масло също не притежава необходимите качества. Много от земеделските стопани за отглеждане на слънчоглед използват хибридни сортове, така че витамин е в семената на практика няма.

Още преди няколко десетилетия всички изисквания, посочени по-горе, отговаря на бутилирана масло. Но в последните години производителите на стомана, за да го вълни от фосфати. Този вариант е най-подходящ за терапия, но има някои особености, които трябва да се вземат предвид.

Няма смисъл да се прилагат бутилирана слънчогледово масло в чист вид, тъй като витамин е в него малко. Но коригиране на ситуацията ще помогне за добавяне в него фосфати (Эссенциале Форте Н) и на витамин е, което се купува в аптеката.

Една слънчогледово масло не е подходящ за лечение по метода на Шевченко, тъй като на витамин е в него на практика няма.

За рецепта помогна, много важно е правилно като лечебно средство. Първоначално трябва да се смесват слънчогледово масло и водка се добавят в лекарство хапче Эссенциале Форте Н и витамин е. Смес е необходимо да се пие, докато таблетка фосфат не растворилась напълно.

Прочети още  Аспирин срещу рак. Колко той е ефективен?

Не може да се използва за лечение на ракови тумори масло, съдържащо мононасыщенные мастни киселини (масло по състав прилича на маслини). Чрез закупуване на масло, трябва да се запознаете със съдържанието в него киселини, които обикновено производител отпечатва върху опаковката.

Дозата, посочена по този метод, е 30 на 30 милилитра, но в последния етап от тялото ракового на болния може да не реагира на такава доза, така че е позволено да увеличи дозата до 40 милилитра (40 мл водка и толкова, слънчогледово масло). Лекарство за предпочитане разбийте с миксер в продължение на около 60 секунди. По-дълго разбивате не е необходимо, само боли.

Слънчогледово Масло, непременно трябва да бъде чист. Полезни микроелементи, които се съдържат в слънчогледовото масло изчезват след определено лъжем. Например, витамин е, производни на ултравиолетови лъчи. Заради маслото, използвано за приготвянето на лекарства, е препоръчително да се съхранява на тъмно място.

Ограничения при лечение на водка с масло

Забранен е приемът на кафе и в ежедневното меню, не трябва да бъде нетлъсто месо и друг трудно усвоима храна.

 • Трябва да се спазват специална диета – напълно изключване на алкохол. Също така е отказан прием на кафе и други напитки, съдържащи кофеин. Мазната храна намалява ефективността на терапията, така че в дневното меню, не трябва да бъде нетлъсто месо и друг трудно усвоима храна. А ето пресни плодове и зеленчуци имат благоприятно влияние върху организма на болния, като го фибри.
 • Прием на наркотици и табакокурение, естествено, сведут за да няма абсолютно никакво лечение. Дори и една цигара, выкуренная в рамките на деня, вреди на здравето на пациента, тъй като в цигарения дим и катран се съдържат канцерогени. Изследователите, след поредица от експерименти, са доказали, че пушат цигари, свързани с молекули кислород, създава нови връзки, които допринасят за развитието на ракови тумори. Така че дори пасивното пушене може да доведе до тяжелейшим последици.
 • Освен това, не трябва да се допуска гипервитаминоза: ако пациентът ежедневно ще приемате витамини в големи количества, това също е лошо. Голямото изобилие на витамини също е опасно за здравето, всичко трябва да бъде умерено.

Тялото cancer на пациента трябва да получи протеин в достатъчно количество, в противен случай той ще започне да изгаря собствен.

В правилата, описани по-горе, не е нищо ново, тъй като терапия на рак на белите дробове и други органи се предвижда спазването на специална диета. В последния стадий на рак на процеса на много пациенти да губят надежда и да престанат да се спазват правилата на диетата. Но своята методика Николай Шевченко дава надежда нелечимо болен, така че трябва да не се отклоняват от правилата и се надяваме на най-доброто.

Прочети още  Лечение на рак на чистотелом: как се спаси?

Ефективността на техники Шевченко

Да се съди за нетрадиционни методи на лечение на пациенти с рак е много трудно, тъй като няма надеждна статистика.

Но пациентите, които приемат лекарствени смес по метода на Шевченко, отбелязват от себе си промени в състоянието на здравето:

 • Техника не дава усложнения и почти няма странични ефекти. Тялото на болния бързо се адаптира към терапия.
 • Нормализира работата на стомашно-чревния тракт, подобрява апетита.
 • Нормализира кръвното налягане, и тромбы рассасываются.
 • Постепенно се преминава болковият синдром или болката става все по-интензивна.

Мнения онколози

За никого не е тайна, че методът на Шевченко е нетрадиционен, така че лекарите, занимаващи се с лечение на злокачествени новообразувания, към тази техника отношения не са.

Пациентите в последния стадий разуверились в методите на традиционната медицина, се отказват от химиотерапия и други препоръки на лекарите, че може да доведе до плачевному резултат.

Пациентите, страдащи рак се грижат патология, не трябва да се пренебрегва съветите на онколог. Някои от болните се отказват от традиционната медицина и да тичам към народни лечители, въпреки че силата на техните методи още до края не е проучен.

Традиционната и народната медицина е 2 равни страни, които могат в еднаква форма и да помогне, но може и да греша. Но пациентите на онкологични клиники трябва да се чудя какво ще стане с тяхното здравословно състояние, ако не обезболивающая на лечение и на поддържащо лечение? Ето така се губят връзка с лекуващия онкологом не може при никакви обстоятелства.

Да се върнем към метода на Николай Шевченко, която сме описали в тази статия.

Представители на традиционната медицина се противопоставят на този метод, което се дължи на следните причини:

 1. Според онколози при раковом процес в организма водка – не е най-доброто средство.
 2. Досега няма научни доказателства за ефективността на лечението по метода на Шевченко.
  Има само един нюанс в метода на Шевченко, който насърчават онколози. Това е най-правилното балансирано хранене на пациенти, подложени на терапия на ракови тумори, както и отказ от вредните навици.

You May Also Like

About the Author: Dimitrov

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *