Лечение със сода рак на костния мозък

В живота на всеки човек, поне веднъж е изправена пред тежки и често почти нелечими заболявания. Към тях се отнася и рак на костния мозък. Днес официалната медицина знае голям брой начини минимизирования отрицателно влияние върху организма на тази диагноза. Много от пациентите, да не говорим за официалната медицина, прибягват до народни начини. Включително популярен е рак на костния мозък лечение със сода, в комбинация с други лекарствени средства.

Кой е авторът на методика?

За първи път се използва проста и достъпна сода при лечението на рак на костния мозък предложи бивш лекар Туллио Симончини. Обосновава предложението си, той се напомня за такива фактори, като:

 • Ниската ефективност на оперативно лечение и химиотерапия при борбата с тази диагноза, която, от гледна точка на Симончини, може да се компенсира с прием на сода за хляб.
 • Комбинация от намален имунитет и пораженията от гъбички като основа за появата на диагнозата.

Туллио Симнчини нарича именно приемът на сода за хляб и като ефективна мярка за борба с тази страшна диагноза. Тези методи има много привърженици и най-вероятно, подобно броят на противниците. Я се превръща в основата на смъртта на плесен, провоцирующего появата на диагнозата, създадена с помощта на сода за хляб алкална среда.

Прочети още  Киста на прозрачни преградни стени мозъка: толкова ли е "прозрачна" заплаха?

Да Не забравяме за посещение на онколог и прием на рецепта лекарства, като метод за борба с болестта, е напълно възможно да се опитате. Още повече, че използването в борбата с болестта на химиотерапия е често носи отрицателен ефект. Тъй като по този начин унищожава не само болните, но и здравите клетки.

Предимствата от използването на сода при лечението на рак на костния мозък

Проведени изследвания са показали положителни моменти от използването на този вариант рак на костния мозък лечение със сода. В броят са включени:

 • Поддържането на нивото на имунитета на организма.
 • Нормализиране на обмен на елементи и на всички вещества в клетките на тялото.
 • Възстановяването на баланса на киселинно-алкалния баланс.
 • Способствование усвояването на действащото в ролята на антиоксидант кислород в организма.

Достъпна по цена на сода допринася за засилване на много процеси в организма. В това числа, той стартира процес на борба с онкологични заболявания.

Методика за лечение на онкологични заболявания с помощта на сода за хляб

Използвайте обикновена сода за лечение на такава ужасна диагноза, като рак на костния мозък, изисква се извършват по строго определена методика. Важното е да се запомни, че започва курс на лечение изисква на малки дози.

Задължително трябва да се вземат предвид възможни противопоказания. Включително и с повишено внимание към този метод си струва да се отнасят хората, които имат значителни допълнителни физиологични проблеми с болести система СЧ.

По време на лечението, от диетата напълно се изключват продукти, съдържащи захар.

В методиката са включени:

 • Началото на приема на лекарството 30 минути преди първия прием на храна сутрин по 1/5 чаена лъжичка.
 • В случай на добра реакция на организма на сода за хляб, една седмица след започване на лечението трябва да се увеличи броят на техники сода до 5 пъти на ден. Количество сода расте до ½ чаена лъжичка. Да вземе сода за хляб трябва да се единствено на празен стомах. Ние приемаме храна само след 30 минути след прием на сода за хляб. Процедурата не извършва след прием на храна.
Прочети още  Причини за появата на рак на мозъка

Методика за лечение на рак на костния мозък сода бикарбонат на д-р Портмана

Съществува алтернативен вариант е използването на сода при лечението на различни онкологични диагнози, включително рак на костите. Тя по-трудно технология, предложена от Тулио Симончини. Техника на д-р Портмана включва:

 • В първия ден на създаване на разтвор от 250 мл вода, чаена лъжичка сода бикарбонат и две супени лъжици меласа. Разтворът се довежда до кипене. Охладен разтвор трябва да се пие преди сутрешния прием на храна. За получаване на средства вечер, преди вечеря, разтвор се приготвя допълнително.
 • На втория ден се отделя за провеждането на специална дихателна гимнастика.
 • На третия ден се извършва по схемата от първи и така нататък.

Автор техники се обръща внимание на възможно известно влошаване в първите дни да се използва за лечение на рак на костите сода за състоянието на здравето е в състояние в краткосрочен план да се влоши. Продължи терапията с помощта на сода за хляб се изисква не по-малко от 4 седмици.

Други методи за лечение на рака с помощта на сода за хляб

Народна медицина е готов да препоръча и други начини за лечение с помощта на проста и позната сода такива страшни диагнози, както и онкологията.

В редица от тези средства включват използването на разтвор от вода, лимонов сок и сода за хляб. В този случай трябва да се смесват една чаша чиста вода, две супени лъжици лимонов сок и половин чаена лъжичка сода за хляб. Пие средство се изисква сутринта.

Като полезно лекарство може да се използва отвара от една чаша сода за хляб и три чаши течен мед. Отварата се приготвя на слаб огън. Да го вземат нужда от 4 седмици по пет пъти на ден по една малка лъжичка.

Използване на водороден пероксид в комбинация със сода за хляб

Един от известните методи, което означава, рак на костния мозък лечение със сода, е прилагането на средства на базата на водороден прекис и сода за хляб.

Прочети още  Тумор на гръбначния мозък

В тази ситуация се практикува паралелно използване на средства с включването на тези две вещества. Приемът на сода за хляб включва създаване на разтвор на сода в топла вода. Началото на прием предполага използването на разтвор от чаена чаша топла вода и 1/5 лъжичка сода за хляб.

Успоредно се взема решение от една капки водороден прекис в 50 мл топла вода. Разтворът се приема три пъти на ден. Постепенно количеството на водата се намалява до 40 мл, а броят на капки расте до 10.

Съществуват и други методи за справяне с това страшно заболяване с помощта на сода за хляб.

Какви препоръки трябва да се изпълняват при лечението на рак на костите със сода?

Специалисти обръщат внимание на необходимостта да се придържаме към целия курс на лечение на здравословен начин на живот. Положителна роля в усмирении тази диагноза играе балансираното хранене. Приемът на храна трябва да бъде хранителен и богат на витаминни комплекси.

Голяма положителна роля играе увеличение на постоянно диетата си продукти, които съдържат витамин «С» и групата витамини «В».

You May Also Like

About the Author: Dimitrov

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *