Лечение на рак по метода на Бройса

Рудолф Бройс е швейцарски лекар. Своята популярност специалист е получил за сметка на способности за лечение на различни видове рак, който е достигнал в този невероятен успех. Алтернативен метод на лечение на злокачествени образувания се предвижда употребата на натурални сокове и настойки, приготвени от билки. Терапия поддържа имунната система, влияе положително на състоянието на кръвта, подобрява обмяната на веществата. Лечение на рак по Бройсу притежава висока ефективност, особено в ранните стадии на заболяването.

Характеристики на лечение

Лечение на БройсуМедицинские данни показват, че много пациенти са се излекували от рак на заболяването неразбираеми методи. Но има един общ показател на всички тези выздоровлений – промени в диетата на пациенти.

Глад лекуват рак предлагат различни специалисти, сред които и Рудолф Бройс. Същността на методи да се отървем от злокачествени образувания без храна се състои в това, че тялото започва да осмисли своите вътрешни запаси, сред които се намират раковите клетки. По този начин, той поддържа живота на тялото и убива новообразование.

Не само това, постенето помага за изчистване на организма, възстановяване на много счупен функции, които са основните фактори за развитие на тумор. Лечение на рак по Бройсу предвижда гладуване от 40 до 55 дни. Всичко зависи от избрания метод. В този период пациентите се консумират само прясно изцедени сокове, специални запарки или чрез клизма.

Преди да започнете терапия организмът трябва да се изчисти от камъни и примеси, може да има паразити, които също трябва да се издигне. Известно време болните трябва да спазват строга диета, да се хранят здравословно:

 • зеленчукови и плодови сокове, приготвени от червено цвекло и ябълки, лимон, моркови, краставици и черна ряпа;
 • краставици;
 • меки ябълки;
 • грейпфрутами;
 • магданоз;
 • целина.

Излекува безопасно, бързо и злокачественное образование по Бройсу може, ако болестта се развива по-ранен етап. Това се дължи на факта, че човешкото тяло е пълен със сили за предстоящата борба. Въпреки строгите предупреждения са били регистрирани случаи, когато пациенти са използвали метод Бройса вече в по-късните етапи на болестта. И резултатите бяха, дори на метастази намалена по размер.

В повечето случаи специалистите не препоръчват да се съобразят с гладуване дълъг период от време, хора в напреднала възраст, а също и за тези, които имат лошо здраве. Ако пациентът е затлъстяването или му е поставена диагноза за заболяване на щитовидната жлеза такива методи за лечение на рак, е строго противопоказано.

Прочети още  Лечение на рака на прополис

Полезни съвети по време на терапия

Рудолф Бройс съветва всички свои пациенти се придържат стриктно към съставени правила. Само така ще бъде възможно да се повлияе на развитието на тумори.

 1. Пациентите трябва да пият само прясно изцедени сокове и определени билкови настойки. Няма определен брой препоръчителна доза. Всичко зависи от глад на пациента. Максималната дневна норма не надвишава с повече от 1,5 л.
 2. Бройс препоръчва да се използва за приготвяне на сокове натурални екологични зеленчуци. По-добре, ако напитката ще бъде приготвена и от себе си.
 3. Чист нектар се получават с помощта на сокоизстисквачка. Но тъй като малко количество влакна, все още остава в резултат на напитката, се препоръчва да се премине през ситна цедка или кърпа. От тях трябва да се отървете, защото това е храна на злокачествен тумор. Освен това, влакна лошо се усвоява и абсорбира от храносмилателната система на човека.

Борбата срещу рака се основава на това, за да се лиши новообразование пълноценно хранене. Това е продукти и твърда храна, които използва човек. Докато пациентът ще бъде 42 дни се пият само сокове и билкови настойки, раков тумор ще умрат. След терапия при човека, за да бъде напълно нормален живот.
Рудолф Бройс твърди, че вреда на пациентите няма да бъде от подобно лечение. Нима само болен пуска голямо количество килограми. Освен това, тялото трябва да се подготви за процеса. Препоръчва се няколко дни преди началото на лечението пийте пресни сокове, достатъчно 250 мл, за да е свикнал с подобна смес.

За пълноценно съществуване, човек трябва до ½ л течности на ден. По време на лечение на сокове може да не е веднага поглъщат, а се оставя за известно време в устата си. Смес от кисело зеле е полезно за човешкия организъм.

Схема на терапия за Бройсу

Швейцарски лекар твърди, че злокачествени клетки на рак представляват отделни образование от човешкия организъм. Без пълноценно хранене, те умират. А по време на глад организмът на човек се грижи само за собственото си благополучие, той е важно за поддържане на жизнените функции.

Продължителността на лечебния курс по метода на Рудолф Бройса продължава 42 дни. Пациенти, които са преминали лучевое облъчване, химиотерапия, оперативната намеса, са имали сериозни нервни натоварвания се препоръчва да се възстанови. Тялото, за да растат силни пред глад, да събере сили, това ще отнеме от 2 до 6 месеца.

Прочети още  Методика за лечение на рак на Шевченко: водка и масло срещу рака

Освен това, както вече бе споменато, на тялото трябва да свикне с новите правила на съществуване. Ето защо, преди започване на лечението лекарят препоръчва да 200-250 мл прясно изцеден напитка или картофено сок всеки ден.

Схема на терапия методика на Рудолф Бройса:

 1. Студена отвара, приготвена от бъбреците. Не го пият по 100 мл 4 автобуса на ден. Първият прием се извършва сутрин, веднага след събуждане. Последната порция пияни преди лягане.
 2. Топла настойка от градински чай. Отвара приемат всеки ден, един час след бъбречен напитка. Всеки ден пациентът трябва да се пие 200-400 мл.
 3. Тинктура, приготвена с добавянето на червен здравец. Сместа трябва да се пие по 200 мл всеки ден.
 4. Зеленчуков сок, приготвен от моркови, целина, картофи или цвекло. Могат да се комбинират всички съставки. През целия ден на болните трябва да пиете на малки глътки. Дневната норма е не повече от 250 мл.
 5. Студена настойка от градински чай трябва да се консумира периодично през целия ден.

Билкови смеси може да се пие в чист вид или смесен с други нектарами. Това може да бъде сок на портокал, касис и лимон, кисело зеле. Докато ще продължи лечението се препоръчва да се съобразят с умерена физическа активност. С помощта на различни труда и упражнения може да се избяга от мисли, които искам да има. Пациентът по-малко ще мисля за болестта.

Съвети от квалифицирани експерти

 

Препоръки за лечение

Важно е да се помни не само правилата на терапия за Бройсу. Има препоръки от квалифицирани специалисти, които също така е полезно да не забравяме. Да се възстанови след първия курс на организма ще бъде трудно, трябва да се започне с малки натоварвания. Диета компенсира от водянистых пюре, супи запълни малко сол. Да се откаже от използването на химически добавки, консерванти, овкусители, ароматизатори и други подобни продукти.

В първите дни след лечение на новообразувания лекарите препоръчват изобщо да се откаже от сол. В продължение На 3 седмици да се консумират прясно изцедени сокове от зеленчуци-по 60 мл всеки ден. Като следвате всички съвети и препоръки пациентите губят средно от 5 до 15 кг телесно тегло. Може да се пие мая биопрепараты, те ще ускорят процеса на възстановяване. Докато ще продължи за период на рехабилитация на болните не може да се вдигне на тежки предмети или нервен.

Прочети още  Характеристики на използването на корен и листа от репей, от рак

Основни съвети на лекари:

 1. Лечение на рак по Бройсу трябва да се извършва под строго наблюдение от специалист. Това може да бъде онколог – лекар със специално образование, който няма нищо против този метод да се отървем от злокачествени клетки.
 2. Терапия срещу рак, трябва да започне възможно най-рано. Етап на заболяването се определя шансовете на човек за пълно възстановяване.
 3. Пациентите трябва да се проучи историята на заболяването. Те трябва да вярват в резултат, за да се реши на подобна техника по Бройсу.
 4. По време на лечението на много пациенти, просто не иска да пие билков бульон или прясно изцеден сок. Специалисти настояват, могат да се държи на разстояние и да се вземе лекарство, малко по-късно.
 5. По време на терапията трябва да се вслушваме в желанията на своя организъм. Може би му се повече за душата да бъдат прясно изцедени сокове, във втората половина на деня, както и билкови настойки от сутринта.
 6. Вземете течност трябва да е бавно. Сокове издържат малък период от време в устата, като по този начин вкуса ще бъде по-наситен.
 7. Трябва напълно да се откажат от лошите навици. Това е едно от основните правила. В противен случай терапия сокове и билки няма да ви помогне да се отървете от злокачествени образувания.

В продължение На цялата терапия около пациента трябва да бъде хората, които го поддържали, техника Бройса, които ще излъчват оптимизъм без подигравки. Много специалисти препоръчват да се свържете с тези болни, които са преминали курс на лечение на рак, напълно поправились и желаят другите също. Това е особено важно, че човек има желание да се постигне на положителни резултати и се лекува от бич.

Активен начин на живот помага за подобряване на резултатите от лечението по метода на швейцарската д-р Рудолф Бройса. Пациентите може да се работи, но не си струва теглото на себе си тежки стресови ситуации или тягать големи обекти. Експертите препоръчват пиенето на сокове, дори и след завършване на курса, така както драстични промени в хранителния режим може да доведе до повторно развитие на рецидив на заболяването. Терапията може да се проведе не по-често от 1 път годишно. При това, всеки пациент трябва да се отрази положително на себе си настроите за пълно възстановяване.

You May Also Like

About the Author: Dimitrov

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *