Лечение на рак и 4 стадий, с метастази в народни средства за защита

Четвъртият етап е рак – това е всъщност присъдата, така мисли голяма част от хората. И силни духом хора, които не вярват. Те търсят начини да се излекуваме, да се прибягва за това до народната медицина. Много хора са чували прекрасни истории за познати и роднини, приятелите си за това, как някой е помогнал на една или друга рецепта от народната медицина. За човека, когото поставиха диагноза «рак на 4 степен» всеки начин, който ще удължи живота – това е соломинка.

Растенията се съхранява в себе си огромно количество вещества, действието на раковите клетки, които до края не се учи. Но гледам в резултат на неволно вярваш във великата сила на природата. Някои билки са в състояние да ограничи растежа на тумори, други – позволяват да променяте смущения в имунната система на човека. Народна медицина е събрал цяла поредица от начини и рецепти, които са помогнали на много хора с тежката диагноза «рак».

Лечение с йод

Много е писано в книгите по народна медицина за паразитарной теория за възникването на рака. За първи път, започна да говори Тамара Й. Свищева, химик-изследовател. През 1990 г. тя е доказала своята теория и пусна няколко книги, в които на достъпен език е обяснено естеството на поява на рак. Същата тази теория подкрепи Ото Варбург, два пъти лауреат на нобелова награда. Излиза, човек трябва да се бори на първо място с паразити, гъбички, бактерии и микроорганизми, за да се отървете от рак.

Най-първо средство за това може да стане йод, естествен антисептик. Достатъчно йод трябва да се вливат в тялото на всеки човек (консумация на морски водорасли, ядки, nucleoli абрикосовых семки) или да се размножават по една капка йод в чаша вода и се пие.

Прочети още  Капилярни хемангиоми

Създаване на алкална среда

Много хора организми са наситени кисела среда, в която като път и се развива рак. А ето алкална среда той не понася, веднага умира. Затова е толкова важно храненето, какво получава човек. Млечни продукти, сладки, месо – това е всичко, създава кисела среда. Зеленчуци, растителни храни и калций създават алкална.

Лечението на прополис

Бесспорная ползата от пчелните продукти, отдавна е известно. До наши дни е стигнал рецепта за лечение на рак на прополис. Известно е, че прополисът може инхибира раковите клетки и помага на тялото да се възстанови имунитета. Ако в началния етап на лечение растежа на раковите клетки притъпени, а след това след продължителна употреба на прополис, онкоклетки си отиват съвсем.

Трябва да закупите от пасечников натурален прополис. Всеки ден яжте по 5 грама, един час преди хранене, като внимателно да дъвче. Провеждане на процедурата 3 — 5 пъти на ден.

Лечение бучиниш

Невзрачная тревата, която расте по засаждане, е в състояние да сложи в краката на дори и на пациента с 4 стъпка. Всички форми на рак са успели да се лекува чрез инфузия на това растение. Но като бучиниш — отровна билка. И при преминаване на лечебния курс, трябва ясно да се спазва дозировката.

Начин на приготвяне на тинктура:

В три-литров буркан се налива две чаши водка. Ситно нерезаные филизи на бучиниш се прибират в буркан с водка, чрез попълване на трета. След това остатъкът от празно пространство банки попълнете водка. Корк плътно буркана и се оставя на тъмно място за 16 дни, като всеки ден се разклаща от време на време.

Прочети още  Рак 4 степен с метастази колко живеят

На сутринта, преди закуска, да се пие по една капка тинктура, разредена в чаша вода. Всеки ден се пие на гладно чаша вода с ракия, всеки ден увеличаване на дозата от една капка. Така стига до 40 капки и след това се пие в обратен отсчете. Оказва се, на един курс прием на настойка от трае 80 дни. До пълно излекуване от рака трябва да премине през три такива курса. Между тях месечен почивка.

Лечение чагой

Гъби, отглеждане на березах, се нарича чагой. Активно се използват в народната медицина, така и в официалната. Инфузия на чаги се използват при неоперабельном рак.

Начин на приготвяне приготвяне:

Измийте и настържете на ренде чагу. Сипете настъргания гъбата с преварена топла вода (в съотношение 1:5) и се оставя да престои два дни. Прецежда се и внимателно стиснете утайка. Приминать инфузия на чаги трябва три пъти на ден по половин чаша 30 минути преди ядене. Инфузията трябва да се съхранява в хладилник.

Забранено е приемането чаги при лечение на пеницилин в нея и внутривенном въвеждане на глюкоза.

Лечение чистотелом

Широко известен метод за лечение на рак на чистотелом. За това се използват инфузия на това растение. През май – юни растение разкопките, корените се почистват, кайма, се изстисква сок и се изсипва в един литър буркан. Сок от жълтурчета трябва да бъде ½ банки. След това се налива ½ водка. Този състав са плътно затворени и се прибират на хладно и тъмно място за три седмици.

Прием на настойка от жълтурчета започват с една капка, всеки ден се увеличава дозата от една капка. Така стигнете до 15 капки, а след това се пие, намаляване на дозата също е в спад.

Билков «Манастирски събиране на 16 билки» от отец Георги

Много, много отдавна живял в Тимашевском манастира монах, отец Георги. Цял живот той се е занимавал с това, че е лекувал монасите и обикновените хора от различни болести с билки. Знаеше той за призванието на всяка трева. Много рецепти медицински разноски все още знаят монаси на този манастир и една от тях мръдне от най-напреднали форми на рак. Ето на това събиране:

Прочети още  Плоскоклетъчен карцином

Градински чай – 35 гр,

Коприва – 25 гр,

Пелин – 15 гр,

Шипка, безсмъртничета, мечо грозде, серия – по 20 грама всеки растения,

Бял равнец, лайка, невен, мащерка, брезови пъпки – до 10 грама на всяко растение.

Кората на зърнастец, липов цвят, motherwort, сушеница – по 10 грама на всяко растение.

Смесете в една, събиране на всички билки е в правилното количество. Да вземат шест супени лъжици (26 грама) на този събиране и изсипва в емайлиран съд, залива 2,5 литра вряща вода. Сложи бульон на слаб огън и упаривать, докато обемът на течността не намалее двойно. Около трябва да е три часа. След като отварата изстине, се прецежда и се съхранява в хладилник.

Отвара трябва да се по една супена лъжица (леко топла) три пъти на ден 1 час преди хранене.

Целият курс на лечение манастирски бульон трае 70 дни. След това се прави прекъсване от две седмици. И след това отново се повтаря целия курс.

При най-напреднали форми на рак трябва да се приема отвара в продължение на една година.

При рака не може да откаже нито от лечението, което се препоръчва на официалната медицина, нито от рецепти от народната медицина, които да върнат към живот нито на една сто от хората.

You May Also Like

About the Author: Dimitrov

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *