Лечение lipoma на народни средства за защита

Понятието «жировик» в медицинската терминология липсва. Под него, тъй като обикновено включват 2 вида образувания: липому и атерому.

Какво е липома?

Липома -формиране на парентеральной мазна фибри. По същество, това е доброкачествен тумор. В някои случаи жировик може да премине в злокачественное образование, което се нарича липосаркомой. Въпреки това, за щастие, подобни епизоди са доста редкостны.

Точните предпоставки за възникване на lipoma не са ясни все още. Има мнения, че в основата на появата на липом возлежат патология обмен, по-специално, неадекватността на регулаторни белтъци-ферменти.

Този вид тумор е начина да се появят навсякъде, торса и крайниците, където има мазна фибри. Като правило, болният случайно разкрива липому под формата на мягенькой подкожната «пъпки». При отделни пациенти се срещат многобройни липоми, такова състояние носи името липоматоз.

Lipoma могат дълго време да бъдат едни и същи обеми, а може да е бавно, с години, се увеличи, преди достигане в отделни случаи до големи размери. Бързото увеличение (осезаемо увеличение в обемите в продължение на 1-2 месеца), се смята за тревожен показател по отношение на озлокачествления образование.

В този случай, трябва незабавно да отидете на лекар.
Липома предопределяется като движещ се подкожное формирането, мягкоэластическое и не е болезнено. Кожата на мястото на lipoma остава същата. Може да се вижда визуално, а може да се определя само палпация. Специфичната форма на болестта – гърбица Cvete – разположен назад в основата на шията.

Лечение lipoma на народни средства за защита

Народното лечение жировиков абсолютно безвреден, но ще отнеме доста време. По тази причина пациентите трябва да имаш търпение.

Прочети още  Полипоза (полип) на ендометриума

Миро Ръководството

За превръзка се наложи голям слой мехлем Ръководството. Сложи всичко това в липому и залепить лейкопласт. Превръзка на окото носят два — три дни, всеки ден да прави превръзки.Когато трябва да се направи още веднъж.

Черен пипер

Върху парче тъкан от лен се налива алкохол. Трябва да промокла край до край. След това, отгоре сипете лъжица смлян черен пипер. По-добре, ако той ще свежеизмельчен. Да държат на пациентите място за четвърт час. Компрес правя два пъти на ден в течение на 3 месеца.

Компрес

Необходимо купчина водка и толкова, слънчогледово масло, които трябва да се разбърква. След това трябва да се разпространява с тази консистенция плат (най-добре превръзка), сгънат наполовина. Сложи я на местоположението жировика, покриване на полиетилен или водоустойчива хартия и увийте. За предпочитане е да изпълнява компрес за през нощта. Да използвате този метод всеки ден до получаване на ефект. Начин на изминалия тест и сигурен.

Бекон и чесночок

За вземане на мерки трябва да нарежете бекона и чесъна с помощта на мелачка за месо. Мазнини трябва да се вземе 1 супена лъжица, чесън — 1 чаена старателно се разбърква. Няколко пъти на ден разтривайте жировик този мехлем.

Алое

Трябва да се вземе един лист алое, измийте, нарязани на дължина, придава страна, където плътта, към липоме и колкото се може по-силно фиксиране на превръзка, а за предпочитане мазилка. Операцията се произвеждат всеки ден, вечер, превръзка оставя за цяла нощ. В следствие на подобно излекуване жировик ще стане много малък, вече след което трябва ще го проколоты с игла, предварително намоченной спирт. Направи така, че съдържанието да жировика излезе навън. След това операцията с алое трябва да се направи още няколко пъти.

Прочети още  Как да се отървем от папилом под мишниците?

Каланхое

Трябва да се вземат лист каланхое, измива, нарязва се и се прикрепя към липоме плът. Фиксирай превръзка или лейкопласт, оставете за една нощ. Процедурата правят всяка вечер, чак до повреда жировика.

Корен от репей за пречистване на организма

Трябва да накопать корен от репей, за да се измие, да се смила с помощта на мелачка за месо. Вземете половин килограм на тази маса и го напълни с водка ( около 0,7 литра), сложете да се влеят в едно тъмно място за един месец. След това да взема по 1 супена лъжица два пъти на ден за тридесет минути преди хранене. След 2 седмици на прием на настойка от липоми значително намалява, а след това и съвсем се губи. Лечението да се удължи до постигане на ефект.

Тинктура със снежни топки и мед

Рецептата е следната: килограм зрял калина, смажете през месомелачка, допълни същото количество мед и 0,5 л. ракия. Разбъркайте добре, оставете на тъмно място със затворен капак един месец. От време на време се разбърква. Вече след това, като средство за се конфигурират, приемайте по 1 супена лъжица три пъти на ден по време на хранене. Това лекарство почиства тялото, поради което липоми изчезват. Приемат докато не свърши.

Майка-мащеха.

Този метод е по-подходящ за малки шишарки. Вечерно време трябва да се улови и в липоме свеж и чист лист подбел зеленикав страна до образование, да се определи с помощта на ленти или на пластира. Вече една седмица по-късно липома ще бъде значително по-малко.

Филм от кокоши яйца.

Трябва да се вземе вътрешен слой с домашни сурови яйца и се поставя на липому. Ако пленочка суха и отлетит, трябва незабавно да сложи на нейно място прясна обвивка и по този начин да действате, докато болестта не ще си отиде. В началния етап На клечка може да промени цвета си до червено, но това се счита за нормално. Така че, да се тревожите, не си струва.

Прочети още  Интрамуральная миома на: характеристиките на болестта, на симптомите и лечение

Късчета канела.

Трябва всеки ден да се навътре и половина супени лъжици канела. Използва се тя по време на прием на хранене. По подобен начин, изчиства кръвта и възобновява нормалната жизнена дейност на мастни тъкани на тялото.

Балсам Виетнамски звезда.

Трябва внимателно да нанесете средство за тумор. Действия произвеждат всеки ден, чак до тогава, докато липома не се отваря. След това трябва лесно да щракнете върху нея, за да премахнете съдържание, выдавив новообразование. Въпреки това, ако липома е на лицето, то в никакъв случай не трябва да се докосва.

Се излекуваме от тази болест може да е просто. Най — важното- не изпадайте в паника и да посетите специалист за наредба правилната диагноза.

You May Also Like

About the Author: Dimitrov

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *