Как да приемате кайсиеви семена срещу рак, и доколко те са ефективни

Кайсии се използват в храни, хората по цял свят. От него се приготвя много различни ястия, да го сушени и консервирани. И най-често от него се изваждат костите и те изхвърлят. И правят това напразно. Оказва се, че това е много ценно лекарство. Прилагат кайсиеви семена от рак за пръв път предложи Едуард Грифин в книгата си. Оттогава тя е средство спаси много животи.

Полезни свойства при рака

В състава на абрикосовых семки влиза витамин 17. Той се съдържа и в други продукти, но най-много го плодови чашки. Кайсия заема водеща място. Изследвания са доказали, че витамин 17 разрушителните действия на онкологические клетки, докато за здрави клетки, той е безвреден.

За лечебните свойства на абрикосовых семки срещу рак, е известно още в древен Египет. Официално за това средство започнаха да говорят в средата на миналия век. И оттогава се поддържат активни спорове за това, дали може да му се доверите.

Смята се, че витамин 17 привлечен от раковите клетки от тялото и се абсорбира от тях. В състава на витамин е включена цианид, който отрови опасни клетки и води до тяхната смърт.

Има и друга теория е, как действа витамин 17 на заболяване. Някои учени са убедени, че води до рак на липсата на този витамин в организма. И ако се консумират по няколко зърна абрикосовых семки на ден, може да се постигне витамин баланс и да се избегне появата на рак.

Като полезни свойства на витамин 17 може да се нарече:

 1. Болкоуспокояващо действие. За пациенти с рак е много ценно, защото повечето болни в последния стадий изпитват адска болка.
 2. Подобряване на обменните процеси.
 3. Забавянето на стареене на организма като цяло.
 4. Противораковое действие. Ако пациентът вече се развива тумор, я растежът спира и постепенно тя започва да намалява.

Кайсиеви семена имат болкоуспокояващо действие при рак

Ползи и вреди от употреба на абрикосовых костилка при рак до края не са проучени. Съществуват доказателства тежки отравяния ядки от кайсии. Но това е по-скоро не е от вреда, а от неправилна употреба и злоупотреба средство.

Прочети още  Лимон от рак: правилата за неговата употреба и лесни рецепти

Химикам успя да синтезира вещество в чиста форма. До 2000 г. могат да се сдобият и успешно се прилагат в медицината. Но след това му е забранено официално. И ако някой се опитва да го пресъздаде, го заплашва затвор. Това се дължи на факта, че на световните медицински корпорации не е изгодно да ракът го имам. От това те ще понесат милиарди загуби.

Но за да се оправдае, те акцентират върху вредность този средство. Въпреки факта, че много лекарства, които се предлагат от съвременната медицина, да имат тежки странични ефекти. Често те вместо удължаване на живота, обратно, се скъсяват я.

Начини на приложение и дозиране

Въпреки цялата полза на кайсия, кайсиеви семена при лечението на рак трябва да се приема с внимание, тъй като те са отровни.

Първи в стомаха на човека, на някои от компонентите, влизащи в състава на семки, да се разпадне и под формата на смъртоносна отрова. Ако го малко, това за организма е безобиден. Но ако се яде едновременно, много ядки на кайсия, може да се получи отравяне, което в най-добрия случай ще приключи разстройство на стомаха. Но може да настъпи и смърт.

Преди да започнете да се ядат кайсиеви семена от рак трябва да разберете в какви дози да ги приемате и как това се прави в онкологията. В противен случай може да се приеме средство себе си, за да навреди.

Това са основните препоръки:

 1. За да се избегнат тежки отравяния отрови, намиращи се в абрикосовых чашки, те трябва да започне да приема по 1-2 на ден. С течение на времето дозата може да се повиши. Ако превантивна мярка, а не по-голям от 5 на ден. Болеющим рак трябва да се приема по 1 штучке на всеки 5кг на телесна маса.
 2. Да се обърне внимание на храненето. То трябва да бъде лесно и най-вече се състои от пресни сурови зеленчуци и плодове. Захарта, кофеинът и тестени изделия в това време са противопоказани.
 3. Прием на семена трябва да се извършва под наблюдението на лекар, с наблюдение на общото състояние. Ако срещнете диспепсические проблеми, прием трябва да се отмени или намали.
 4. Определената ви доза трябва да се вземе сутринта цялата веднага.
 5. За малко да се намали дозата на отровата в косточке, те могат да се пече върху хартия за печене. Те са от това стават по-вкусни.
 6. Разбиват яйца и да получите ядрото е най-добре непосредствено преди употреба.
Прочети още  Сода от рак: на нетрадиционни рецепти за лечение на рака

Специално внимание трябва да се обърне на събиране и съхранение на средства. Събиране на костите се нуждаят от зрели плодове, по-добре с дивия дърво, не са лекувани с химически средства от вредители. При това от плодовете може да приготвяте сладко или компот, а костите изсъхне добре и се поставя в пакет или буркан.

Ако костите лошо изсъхнат, те могат да заплесневеть и да стане по-отровни. Ако не са сигурни в желанието си, по-добре сложете ги в кутия или кошница и да даде още да престои известно време. А след това се изсипва в по-гъста капацитет, за да те не отсырели.

Кайсиеви семена от рак трябва да се вземат по 1-2 парчета на ден

За превенция на рака може да се приготви компот или конфитюр с ядра. За това костите извадете от кайсии, за да се разделят, премахване на ядрото и, ако това е компот, може да го внимателно поставете обратно в кайсия. Ако сладко – спиране на ядрото в кипяща маса.

От този продукти придобива особен вкус и аромат, при това предпазва от рак. Си е полезно има в случаите, когато пиенето директно от самите семки е противопоказана или води до алергична реакция.

Противопоказания

Въпреки, че ползите от абрикосовых костилка при тумори голяма, да се възползват от него за лечение на рак могат не е всичко. Има някои противопоказания, които трябва да се вземат предвид, в противен случай състоянието може рязко да се влоши.

Не може да има абрикосовую на костите на хората, които са на разположение на такива отклонения от нормата:

 1. Заболяване на черния дроб. Този орган приема всички постъпващи отрови. Ако той не функционира, натоварване на него ще вредни за целия организъм.
 2. Захарен диабет. Витамин 17 – това е съединение на различни молекули глюкоза. Затова го постъпването в организма на човека, болеющего захарен диабет, може да предизвика възникна неочаквана реакция.
 3. Бременност. Това е период в живота на жената, когато е необходимо ограда на себе си и плода от никакви странични ефекти. Постъпването на отрова в организма, може отрицателно да повлияят на бебето.
 4. Лоша работа на щитовидната жлеза е била счупена. Проблеми с ендокринната система отрицателно въздействие върху организма като цяло. В резултат на това той е отслабена и уязвима. Минимални дози отрова от костилка на кайсия може да усложни ситуацията.
 5. Индивидуална непоносимост. Някои хора не могат да имат нито кайсии, нито ядрото им. Те предизвикват алергии. А някои не са подходящи само на ядрото, те предизвикват гадене, повръщане и диспепсию. В такъв случай от костилка на кайсия ще трябва да се откаже и да се намери друго средство. Може би, ще отговарят на ядрото други плодове, например, череши или сливи. В тях също има много витамин 17.
Прочети още  5 алтернативни методи за лечение на рак

Кайсиеви семена от рак не трябва да вземат при заболявания на черния дроб

Средство още не е получила световно признание и изследванията му все още са в ход и до ден днешен. Ефективността му все още не е доказано, така че не могат да бъдат сигурни, че то е едно да ви спаси от рак.

Шансовете са, че тя ще се окаже безполезно, а времето ще бъде свенливо. За болния от рак е ценен всеки един ден от живота си, и да го изгуби на самолечение е равно на самоубийство. Затова трябва да отидете на лекар, както и ядки от кайсии се приемат, като помощно средство.

You May Also Like

About the Author: Dimitrov

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *