Бучиниш от рак: се възползват от всяка възможност

Когато е болен, човек се уморява да се бори с фатална болест и изхвърля всички препоръки на официалната медицина, той се втурва в търсене на народни средства за защита, които, както твърди «знаещи хора», безусловно са в състояние да помогнат, когато пипалата на тумори дотянулись почти до всеки един орган. Не си струва да се учудваме, че приложение при рак на бучиниш започва тогава, когато вече няма вяра в неговото възстановяване, но така искам поне малко да се удължи живота си. В тази трудна ситуация хората често отиват на всичко, достигане на поглъщане на такива вещества, за които дори мисля страшно.

Исторически данни

Бучиниш

Билката бучиниш е известна много отдавна. Освен това, не само като лечебно средство, но и като отрова, която може да отнеме живота на човек. Разбира се, в неговите лечебни свойства не трябва да се съмнява, но, заедно с това, ние трябва внимателно, за да разбере, наистина ли е възможно да се замени това растение има противоракови лекарства и трябва ли напълно да отхвърлим всички препоръки на лекарите-онколози.

Бучиниш (други имена — отровен чадър, дегтярка) представлява двухлетнее зонтичное растение, което може да предизвика силно главоболие и дори виене на свят при употреба на плодове в малки количества, или фатален изход (ако е тежко отравяне). Смята се, че именно от бучиниш загинал Сократ, който умишлено е бил отровен с отрова на това растение.

В Средните векове, в епохата на Възраждането много различни отровни вещества, използвани като лекарства и като оръжието на убийството. Постепенно, с течение на времето, много страни се въздържат от използването на необичайни растения това се дължи на факта, че той е много отровен. В момента традиционната медицина в някои страни все още признава този сладък «чадър», намираща се в една редица с други лекарствени суровини. За свойствата на бучиниш, не е забравена, а дори и сега те са паднали как да не между другото, особено, когато толкова силно се развива хомеопатията и всичко се увеличава броят на онкологични заболявания.

В много източници (на книжарници и в интернет) могат да се намерят данни, че в случай на работеща форма или при метастазах, когато официалната медицина бессильная, се прилагат бучиниш от рак е не само възможно, но и необходимо. Трябва да се обърне внимание на това, че някои от тези, които разпространяват вече готови капки, все още говорим за това, че на всеки човек растението действа строго индивидуално. Тук се има в предвид форма на рак, които лучению вече, за съжаление, не са предмет (да се консумират бучиниш в този случай може само за това, за облекчаване на болката). Странно е едно: много дистрибутори силно се препоръчва да се пие бучиниш, за да може да предотвратяваме развитието на злокачествен тумор. Оказва се, че е абсолютно здрав човек ще започне профилактика на рак с помощта на настойка от бучиниш и ще бъде принуден да го вземат за постоянно?

Прочети още  Обикновен глухарче от рак

Как да се прилага при рак

Прилагането на бучиниш при рак

Така че, билката бучиниш. Приложение при рак на изключително обширна. Това растение е много мощен стимулант на функциониране на кръвоносната система. Ако правилно прилагане на лекарствени средства, приготвени от него, а след това значително ускорява развитието на нови кръвни клетки. Разбиране как трябва да се пие настойка от бучиниш, възможно е да се поставите на краката си и го забравиш за страшна болест.

Както изследователите, така и от лечители, отдавна е разработен много методики, които подразумевали използването на това растение при възникване на рака. За съжаление, не всичко може да осигури приличен резултат. Помислете за най-проста и сигурна програма за лечение, състоящ се от няколко етапа.

 • Събиране на билки. За да се гарантира, че растението донесе полза при лечението на рак, трябва да се събират само пресни съцветия. Най-добрият период за това в началото на лятото — първите дни на юни.
 • Начин на приготвяне на лекарства. С помощта на обикновени ножици, всички събрани в съцветия трябва да нарежете и сложете в голяма купа, в която налита водка. След това обемът се покрива с капак и се поставя на хладно място (най-добре ще отговарят на хладилник). Аспиратор ще е готов за консумация само след 17-18 дни (това е около 2,5 седмици).
 • Приемане на тинктура. А ето сега може да се започне битка бучиниш срещу рак. Първи ден: пациентът пие чаша вода на гладно, а във водата се добавя една капка лекарства. На втория ден се добавя към вече две капки, на третия — три, и така нататък. Така продължи шест седмици, докато дневната доза не е достигнало до 40 капки. После количество от лекарството трябва да се намали всеки ден: 39 капки, 38, 37, и така нататък, до един. Когато един цикъл приключи, пациентът ще се чувства много по-добре. Но това още не е краят.

При сити онкологичен заболяване настойка от бучиниш (приложение при рак на нея мнозина смятат просто за необходимо) трябва да се прилагат системно. Само тогава ще дългоочакваното ефект. Само ужасна болест, ще си отиде. Благодарение на това, че дозата ще бъде плавно се променят, тялото постепенно въвели сили и имунната система ще се засили. Няколко месеца по-късно организмът ще бъде готов сами да се противопоставят на онкологията. Хората, които са се опитали така да се лекуват, останали в сайтове, посветени на този проблем, своите мнения, говорещи за това, че този метод на лечение, ефективна и напълно сигурна.

Прочети още  Пелин от рака — препарати и народни рецепти

Лека техника ще даде възможност на организма постепенно да свикне с отровата. Тя няма да даде бързи резултати, но не ще бъде толкова опасно, колкото интензивна техника, др която лечението се започва веднага с няколко капки, а дозата се увеличава през деня. Каква методология да избера, казва д-р, който практикува използването на различни народни средства от онкологични заболявания. Не си струва да се отдадете на самолечение, след като прочетох няколко ревюта в интернет.

Начини на готвене

Трябва да се каже, че има доста много начини за приготвяне на лекарства. Бучиниш в борбата с онкологией добър в каквато и да е форма, но по-често само добри думи «получава» настойка от бучиниш. Ако лечението трябва да започне веднага, а юни ще настъпи само след няколко месеца, след това е възможно да се прилагат не само младите издънки, но дори и семена. Събират цвят и меки клонки, купа, в която после ще се подготвят лекарство, изпълнен части от растения с една трета, там също се влива водка , всичко се смесва и се поставя на три седмици в хладилник. За този начин на готвене се характеризира с някои особености:

 • за да нарежете листа и клонки от растения, в никакъв случай не може да се използва месомелачка;
 • на всеки два-три дни готовящуюся тинктура трябва да бъде внимателно се разклаща;
 • капацитетът, в която се намира лекарство, трябва да се държат плътно затворени.

При абсорбатори, която се приготвя по този начин, има едно важно предимство: ако ситуацията е много спешна, тогава лечението може да започне само след три дни след началото на инфузията. За болиголове наистина може да се каже, че тази билка е на първо място сред растенията, които се прилагат с цел да се излекува от онкозаболевания.

Именно тази техника помага да се отървете от рак този начин, привидно, безнадеждна пациенти, от които се е отказал от конвенционалната медицина, в арсенала на която скъпо оборудване и модерни технологии. Ако правилно и внимателно да се прилага бучиниш, лечебни свойства при рак ще се борят с това заболяване с всички сили. В този случай процесът на излекуване ще бъде много бавно, но доста сигурни. Това просто на пръв поглед растението е силата да се справят с онкологични тумори на черния дроб, на гърдата, на хранопровода, на стомаха и така нататък.

Прочети още  5 алтернативни методи за лечение на рак

Бучиниш: лечебните свойства и противопоказанията при рак

Свойства на бучиниш

Отдавна в народната медицина, специално внимание е отделено на лечебните свойства на това растение. Днес някои лекари съветват да комбинирате прием на настойка от бучиниш с други лекарствени средства. Основните предимства на растенията — укрепване на имунната система, зарастване на всякакви рани, противоопухолевый и умреш ефект, антисептично действие, въздействие върху раковите клетки, премахване на дразнене на кожата.

Във всеки случай, не трябва да забравяме, че какъвто и метод на лечение не е избран, принимаемая доза не трябва да бъде по-голям от 90 капки. Ако е повече, е неизбежно предозиране:

 • възможно диария,
 • втрисане,
 • летаргия,
 • гадене,
 • може да боли глава,
 • да се влоши зрението.

След това настъпва парализа, която започва с това, че крайниците са изложени на онемению, и всичко това се издига в главата. В този случай трябва спешно да прекрати лечението и да бърза към лекар. Ако лечението не ще бъде даден навреме, напълно вероятно е, че е неизбежна смъртоносни резултати.

Както и да е, преди да започнете да използвате бучиниш, трябва да се научите лечебните свойства и противопоказанията на това растение. Също така е необходима медицинска консултация. Защото по този начин могат да се идентифицират други заболявания, при които пият настойка от бучиниш, е строго забранено. До противопоказаниям се отнасят изтощение на организма, артериална хипертония, бъбречна недостатъчност, епилепсия, заболявания на черния дроб.

След като беше направена хирургическа намеса – изтрили раковую тумор, лечението може да започне две седмици по-късно. Категорично е забранено да се пие ракия по време на бременност, защото това може да доведе до спонтанен аборт или пък бебе ще се развива с малформации. Трябва незабавно да спре пушенето и употребата на алкохолни продукти.

Някои болни да пият бучиниш веднага след като операцията се проведе, за да се предотврати рецидив. Може би в това има здрав смисъл. Но ето профилактика на рака бучиниш при здрави хора е невъзможна, защото при продължителна употреба алкалоид на растението тялото ви ще се чувстват хронична интоксикация, а това вече може да доведе до съвсем други проблеми.

Не трябва да се счита, че бучиниш, за да помогне при всички стадии на рак и неговите). В края на краищата, ако замени стандарт в лечението на прилагането на националната средства, може да се пилеят ценно време. Така че всеки избира за себе си — че той по-добре в тази ситуация. Но да се консултирате със специалист никога не ще бъде излишно.

You May Also Like

About the Author: Dimitrov

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *