Amanita от рак — тинктура за алкохол

Amanita от рак под формата на алкохолна тинктура се отнася до още един нетрадиционен вариант за лечение на онкологични заболявания. Има няколко известни рецепти за готвене средства и определени правила за тяхното консумиране.

Възможно ли е да се прилагат мухоморка като лек за рака: мнения на лекари и лечители

Официалната медицина се отнася до подобни методи за отрицателно, защото в началните стадии на рак може да се проведе ефективно лечение чрез операция. Да се прибегне до такива възможности е допустимо в последните стадии, когато традиционните мерки, които вече не дават резултати, и надеждата остава за лекарства от народни лечители.

Amanita срещу рак, според народните лечители, ще бъде ефективна при спазване на дозировката, се използва само червено гъбички и правилно съхранение на средства.

Отвари и тинктури мухомора на водка може да се прилага само за лечение на възрастни, деца и юноши дава като средство за непушачи. Освен онкология, има и други показания за неговото приемане — чревни спазми, болки в ставите, туберкулоза, ревматизъм. Ето защо, заедно с противораковым действие той ще окаже оздравителен ефект при наличието на други заболявания в организма.

Противоракови свойства на мухомора

Лечебно действие инфузия на мухомора от рак се дължи на наличието в състава на мускарина и микаотропина. Те могат да се убива, така и да се подобри, защото се прилагат разтвори на базата на отрова на гъбата трябва да е строго по инструкции.

Тинктура мухомора на алкохол от рак лекува онкологията, ако вие за сметка на такива свойства, като:

 • противораковое — ги притежава микаотропин, който заедно с това е мощен галлюциногеном, воздействующим върху психиката на човека;
 • антибиотично — ги притежава muscarine отровен алкалоид, който едновременно има наркотичен ефект, а предозирането им води до летален изход.

Освен това средство оказва тонизиращо, регенерационное, противогельминтное, анестетическое, противовъзпалително действие. Такъв набор от положителни качества тинктура ви позволява да го използвате, за терапия и други тежки заболявания, при които традиционните методи се оказват неефективни.

Лечебно действие инфузия на мухомора от рак се дължи на наличието в състава на мускарина и микаотропина

За лечение е максимално сигурна, че е важно да се спазват мерките за сигурност по време на готвене на гъбата. Трябва да се използват ръкавици, измийте ръцете си с антисептик, средство да се съхранява на място, недостъпно място. Важното е, че за готвене може да се използва само червено гъби, различни видове няма да окаже необходимия ефект, а само да навреди.

Съвместно с употребата на ракия мухомора на водка от рак трябва да се пие и други средства за алкохол. Това се дължи на факта, че злокачествените клетки, да се използва за отделна предвид отровата, и на ефективността на прилагането му намалява. За да се избегне това, трябва правилно да комбинирате различни инструменти, с добавянето на отровни растения и гъби.

Прочети още  Лечение на рака на прополис

Освен това, че мухоморка лекува рак, той е полезен за организма и по други причини:

 • намалява тежестта на болка регионална синдром, който се превръща в основен проблем за болните в последния стадий на рак болести;
 • спира разпространението на злокачествени клетки, че при навременно началото на лечението може да се превърне в превенция на метастазирования;
 • повишава общия тонус на организма, подобрява устойчивост на различни вирусни и бактериални возбудителям;
 • спира или изобщо спира метастази, ако то вече е започнало преди началото на приема на средства.

При какви видове рак се използва

Основните показания за употреба тинктура отрова на гъбата действа на заболявания като рак на белите дробове, на матката и на лигавицата на стомаха. Също средство може да се използва, за да се отървем от тумора на млечните жлези и меланом.

Особености при употребата на различни видове рак:

 1. Злокачественное новообразование на белите дробове — тинктура се съчетава с лечебни ингаляциями, както и от атмосферното замърсяване върху гръдния кош. Заедно с това се приемат билкови отвари на водата. Amanita от рак на белите дробове заедно с фитотерапия изискват обикновено 2-3 курсове от по 20 дни.
 2. Ракът на шийката на матката — гъбата се приема по стандартна схема. Се допълва от това, лечебни тампони с прилагането на билкови разтвори.
 3. Подуване на гърдите — тинктури, съчетани с компреси. Най-известният вариант ще бъде зеле листа, който трябва да се положи на гърдите си и улови бинтове.
 4. Меланом — рак на кожата могат да се правят ванички и лечебни апликации на отвари от билки. Тинктура се използва по обичайния начин.
 5. Рак на стомаха — при тежко заболяване на органите на СЧ да приемат инфузия на мухомора трябва много внимателно. Средство се отнася до ефективен срещу този вид рак, но може да се обърне не е всичко.

Заготовки за лечение на гъбички

Лечение на рак на мухомором ще бъде валиден само при правилно приготвяне и прием на средства. Всичко започва с детайла.

Гъбата капачка трябва да се плътно в стъклен съд и затворете капака. Банката заравя на 35-40 дни. В крайна сметка се оказва неоднородная смес. Тя трябва да се филтрира през няколко плътни слоеве на тъканите. От 3-литров буркани можете да получите до литър разтвор със специфична миризма. Да се съхранява само трябва да е в хладилника.

Без добавяне на алкохол средство губи своите свойства в момент на появата му филм повърхност на плесен. Барети консервируются спирт в съотношение 4:1.

Лечебните свойства на тинктури могат да се съхраняват до две години. Тя може да се прилага външно при ревматични болки. Лечение на рака се провежда по определена схема със стриктно спазване на дозировката.

Прочети още  Как е правилно да се прилага сок от цвекло при рака

Рецепти — как да вземат булка от рак

Отделят 2 основни рецепта тинктура за борба с онкологией.

Настойка с водка

На литър качествена водка се приема 5 средни гъби. Шапчица се почистват, нарезаются на малки парченца, поставени в буркан. Капацитет заравя или е оставено на тъмно и хладно място. След 30 дни средство процеживается.

Схема за използване на следната:

 • В първия ден се взема по 1 капка, на второ — 2, така всеки ден дозата се увеличава до 30 капки.
 • Последната доза от 30 капки трябва да се пие в продължение на половин година.
 • След това се прави почивка за един месец и се повтаря месечен курс.

Amanita на алкохол

150 г обелени алкохол се приема 4 гъбички. Шапки не се почистват и не се мият. Съставът се поставя в буркан, който след това се поставя на тъмно място за 2 седмици. След това средство процеживается.

Инструкция за употреба средство:

 • В първия ден може да се пие по 2 капки, на втората — 4, ежедневно дозата се увеличава на 2 капки.
 • При достигане на доза от 20 капки трябва да започнете да приемате лекарство в обратен ред— 18, 16,14, 12, 10, 8, 6, 4, 2 капка. Тинктура се разрежда в топло мляко, пияни преди лягане.
 • След 1 курс се прави пауза от един месец. В рамките на тези 30 дни трябва всяка сутрин да се пие отвара от мумията в размер 25 г. За приготвянето му в 500 мл вода се приема 10 грама на суровини.
 • След това се повтаря курса на прием на настойка от гъбата в продължение на 20 дни. Отново прави пауза, по време на който трябва да се пие отвара от живовляк, калгана и бессмертника.

Начин на приготвяне на тинктура мухомора на алкохол от рак

Преди започване на лечение на рак мухомором лечители препоръчват да се извърши почистване на организма. Това ще помогне за отказ от мазна храна, която причинява проблеми с СЧ. И с тази цел трябва да се пие много лечебни отвари от билки.

Още един вариант за лечение на червено мухомором ще употребата му в сухо състояние. От гъбата се вземат само шапки и высушиваются. Яжте ги възможно само след шест месеца. Съхраняване на гъби за сушене трябва да е в помещение, което е добра вентилация. Шест месеца по-късно може да се яде на ден 1-2 капачка.

Противопоказания за настойке мухомора от рак

Преди прилагането на тинктура за лечение, което трябва да мине за повторно разглеждане, за да се разбере в какво състояние е тялото. Не може да е опасно средство за профилактика на заболяванията, към този метод се прибягва при тежки случаи. Също така е важно да се запознаете с всички възможни странични явления и ограничения.

Важно! Абсолютни противопоказания към настойке мухомора има 4 — това е непоносимост средства, период е в света на плода, кърмене и детска възраст.

Прочети още  Методика за лечение на рак на Шевченко: водка и масло срещу рака

Има редица състояния и заболявания, при които прием на настойка от гъбата не се препоръчва:

 • тежка патология на стомашно-чревния тракт;
 • психични заболявания, нервна възбуда;
 • суицидни наклонности, наркотици зависимост;
 • наличието в миналото случаите на тежко отравяне отрови гъби или растения;
 • начална фаза на рак, когато му е възможно лечение чрез операция.

Хората с тежки патологиями на стомашно-чревния тракт, прием на гъбата не се препоръчва

Странични ефекти на мухомора срещу рак

Спазването на инструкциите за приготвяне и приемане на средства изключва вероятността от тежки странични реакции, но не напълно. Винаги има риск от предозиране, за което трябва да се помни, защото е важно да се знае, как се проявява отравяне, и че с това се направи.

Какви нежелани реакции може да се наблюдава при лечението на рак на отровен от гъбички:

 • гадене с повръщане;
 • гиперсаливацию, т.е. повишено отделяне на слюнка;
 • диария;
 • обърканост, повишена възбудимост.

При отравяне на организма от гъбички на процедурата се допълва от такива проявления, като:

 • халюцинации;
 • остра болка в областта на стомаха;
 • повишено изпотяване;
 • разширяване на зеницата и последващото им рязко стесняване;
 • състояние на делириум, замъгляване на съзнанието;
 • загуба на съзнание.

Халюцинации и остра болка в стомаха са симптоми на отравяне

В случай локално приложение на средства има вероятност от изгаряне. За лечение на рак да се разглежда само прием на настойка от вътре, и нанесете я върху кожата не трябва.

Мерки за първа помощ при предозиране:

 1. Се обадя на бърза помощ.
 2. Пийте не по-малко от литър вода, след това се провокира повръщане.
 3. Повторете втората част на няколко пъти до прочистване на стомаха.
 4. Да вземат малко сол слабително средство.

Моля, обърнете внимание! До пристигането на линейка трябва да се опитаме да предупредя загубил съзнание. За да доведе до чувство, на пострадалия може да се даде път на бузите, избършете му лице кубчета лед, за да говори с него. Също така е важно да се асфиксию рвотными масите, тъй като в случай на загуба на съзнание, трябва да се сложи на рамо.

Независимо от здравословното състояние и степента на рак, да вземе средства с отровен от гъбички опасно. Това трябва да става внимателно, като дозата и пиян на брой, за да не случайно да се вземат повече допустима доза. Като изберете този вариант на лечение, трябва да се разбира, че гаранции за оздравяване няма, дори и да има такива случаи.

Лечение мухомором дава различни резултати. Тинктура показва добър общеукрепляющий ефект. Общото състояние на най-болните се подобрява, намалява честотата на сезонните заболявания и намалява тежестта на болката.

Онколози не може да се обясни точно, защо някои болни в напреднал стадий на рак алтернативна медицина помага да се отървете напълно от заболяването, и дали тя играе основна роля в такива случаи на оздравяване.

You May Also Like

About the Author: Dimitrov

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *